0 предмети

Чешми и туш

Тоалетни додатоци

Додатоци за бања

Tips & Nieuws

Ставете куки за гардероба од внатрешната страна на вратата од вашата бања

Ставете куки за гардероба од внатрешната страна на вратата од вашата бања

Поставување куки за гардероба на внатрешноста на вратата од вашата бања Имате мал туш или бања. Сепак, сакате уредно да ја обесувате облеката кога се бањате или туширате. Паметна идеја е да поставите куки за гардероба во внатрешноста на вратата од бањата ...

Прочитај повеќе
кои материјали се најпогодни за мојата бања?

кои материјали се најпогодни за мојата бања?

кои материјали се најпогодни за мојата бања? Бања е место каде вашите додатоци за бања имаат големи шанси да дојдат во контакт со вода. Доколку додатоците за бања не дојдат во директен контакт со вода, тие се наоѓаат во бањата ...

Прочитај повеќе
Благодарноста за www.williejan.com на Веб-продавница Кирмерк Прегледи на клиенти е 9.5 / 10 засновано на 110 прегледи.
Во вашата кошничка
0

Пин Тоа на Pinterest