0 artikuj

Aksesorë banjo

Aksesorë tualeti

Produkte të njohura

Produktet e fundit

Këshilla dhe lajme

Çfarë mund të bëni për kokën e dushit pas pikimit?

Çfarë mund të bëni për kokën e dushit pas pikimit?

Çfarë mund të bëni për një kokë dushi që pikon? Një kokë dushi shpesh pikon pas dhe madje edhe pas një kohe të gjatë pasi ta keni përdorur. Ju mund të lexoni se çfarë mund të bëni për këtë në këtë artikull: Një kokë dushi ka një dhomë të gjerë të përparme që është e nevojshme për të përhapur avionët. Fatkeqësisht, kjo ka disavantazhin që nëse mbyll rubinetin se ka ujë në dhomën e përparme ...

Lexo më shumë
Dispenserë për peshqir letre përsëri në magazinë

Dispenserë për peshqir letre përsëri në magazinë

Disponuesit e peshqirëve të letrës përsëri në stok Që prej dje përsëri ka një rezervë shpërndarësish për peshqirë letre. Jini të shpejtë sepse aktualisht ka kërkesë shumë të lartë për produkte që zvogëlojnë rrezikun e transmetimit të vizionit të kurorës. Kjo ka të bëjë me produktet që kemi me vete; Bombol me vrima për sapun; Lani duart dhe ...

Lexo më shumë
Mangësi të afërta të virusit Corona

Mangësi të afërta të virusit Corona

Mungesa të menjëhershme për shkak të virusit Corona Për shkak të virusit corona ose virusit COVID-19, ekziston një kërkesë e madhe për produkte që zvogëlojnë rrezikun e ndotjes. Për shkak të kërkesës së lartë, prodhimi nuk mund të përballonte në vitin 2020. Ndërkohë, kërkesa ka rënë disi dhe ne presim që stoku i këtyre artikujve të rikthehet së shpejti ...

Lexo më shumë
Vendosni të varur një mbajtëse rrotullimi tualeti

Vendosni të varur një mbajtëse rrotullimi tualeti

Vend për të varur një mbajtëse rrotullimi tualeti Në të vërtetë nuk ka rregulla fikse për të varur një mbajtëse rrotullimi tualeti. Gjëja më e rëndësishme është që ndërsa jeni ulur në tualet, rrotullimi është shumë afër dhe mund të zhbllokohet ndërsa është ulur. Gjithashtu nuk duhet të pengojë. Në praktikë, kjo do të thotë se është më mirë të hiqni hirin e ...

Lexo më shumë
Vendosni grepa veshjet në pjesën e brendshme të derës së banjës suaj

Vendosni grepa veshjet në pjesën e brendshme të derës së banjës suaj

Vendosja e grepave të gardërobës në pjesën e brendshme të derës tuaj të banjës. Ju keni një dush ose banjë të vogël. Akoma, ju doni të varni rrobat tuaja bukur kur laheni ose bëni dush. Një ide e zgjuar është të vendosni grepa veshjet në brendësi të derës së banjës. Çfarë duhet t'i kushtoni vëmendje kur bleni dhe / ose instaloni grepat e veshjet; juaj ...

Lexo më shumë
bombol me vrimë nxjerrëse për sapun në mur

bombol me vrimë nxjerrëse për sapun në mur

Bleni një bombol me vrimë nxjerrëse për mur? Për një mur të ri të shpërndarësve të sapunit ju keni ardhur në vendin e duhur në WillieJan. Kemi dispenzues çeliku inox dhe plastikë me cilësi të lartë për mur. Barna për sapun për mur në forma dhe ngjyra të ndryshme. Si për përdorim privat, ashtu edhe për përdorim intensiv profesional ....

Lexo më shumë
Vlerësimi i www.williejan.com në Webshop Keurmerk Vlerësime nga Klientë është 9.4 / 10 bazuar në 265 shqyrtime.
Shporta e blerjeve0
Karroca e blerjeve është bosh
Vazhdoni të bëni pazar
0
Zgjidhni fushat që dëshironi të duken
  • Foto
  • SKU
  • Vlerësimi
  • Çmim
  • aksioneve
  • Shto në shportë
  • Kenmerken
  • Atributet e personalizuara
  • Fushat e personalizuara
  • informacion shtesë
Krahasimi
Produktet në krahasimin tuaj ×
Te krahasosh Kthehu në faqen e internetit